Söndag kväll.

Jaha då var de söndag kväll igen och dags för ett jobb imorgon igen.
Helgen har bjudit på en massa skratt och trevligt sällskap.
Var i lördags förmiddag och häm´tade mina hästredskap som jag hade köpt. Så har nu ställt in dom i en tröskelänga tills jag har fått ordning där hemma så jag kan få in dom under tak.

Kvällen blev de först cirkus sen bar de av till amalfi för att dricka några go pilsner och träffa Sara, Emily, Andy och Kristin med barnen. Efter de gick vi hem till kristin och sjöng singstar. Riktigt trevligt.

Dagen idag har de ente hänt så mycket. De har regnat hela dagen. Så de blev en liten promenad med sara bort till kristin och Dennis och fikade litt. Ikväll blev de som tur lite uppehåll så jag hann att plantera 26 stycken Fragaria x ananassa.
Nu blir de till att ta de lungt för att sedan inta sängen.

Ha de bra mina vänner.

Våga var dig själv.
Jag ångrar ingenting, jag har valt mitt sätt att leva..


Drängen i beddinge.

Ja som sagt bloggen har legat nere ett tag nu och frågan är om jag verkligen har tid att skriva. Men samtidigt hade de varit roligt att få berätta om sina drömmar och idéer samt hur de går med mina odlingar och djur.
Frågan är bara om de finns något intresse för de här??

Livet rullar på som vanligt sen sist jag skrev. Jobbar så mycket jag kan. Köper fortfarande in gamla lantbruksmaskiner m.m´till de framtida museumet..
Håller även på en hel del med mina höns och kaniner.
Har inte köpt en enda av mina kaniner. De e´som jag har tagit hand om via djurens vänner. Därför de har blivit ett par stycken under vintern.

Hönsen jag har är dvärghöns som är duktiga äggläggare och väldigt ruvningsvilliga. Har i år fött upp nio stycken kycklingar från mina egna hönor.

Har även utökat mina grönsaksodlingar i år. Kommer komma mer information om de.

Idag har jag ´varit p´å jobb. Vi tröskade raps sen i eftermiddags var vi på ett sortförsök av olika potatissorter. kvällen blev rätt lugn då jjag var ensam hemma. Blev att ge djuren mat sen vattna sina jordgubbsplantor m.m
Plockade idag även upp årets första rödbetor.Dom såg riktigt fina ut.

Nä nu kallar sängen så man orkar upp och jobba imórgon.
Som sagt glöm nu inte lämna en kommentar om ni vill att jag ska försöka fortsätta skriva om mina djur och odlingar. Ja om mitt liv helt enkelt.

ha de fint alla.

Glöm inte att våga vara er själva. Strunta i vad andra tycker.RSS 2.0