Jag har bott vid en landsväg i hela mitt liv.

Då var de fredag igen. Veckorna går så fort nu tycker jag. Men men, Hra jobbat hela veckan. Har fyllt igen en gammal håla sen har jag murat upp en ny mur på chefens föräldragård. Så man har varit lite va en byggare denna veckan.

Jobbade till middag idag. Chefen tyckte vi skulle hålla helg lite tidigare idag. Efter man hade slutat blev de hem och duschade sen bar det av till george. Väl hos george byttade vi bil och begav oss till Kicki.
Vi skulle nämligen till Nova ilund och fixa en sak.

Så dagens eftermiddag blev riktig trevlig. Har alltid lika kul när jag är med mina vänner.

Annars har de varit rätt lugnt i veckan. Var på årsmöte med bangolfen i onsdags.
Har även fått  hem ett stort älghorn denna veckan som jag köpt på tradera.

Morgondagen blir förmodligen till att köra och titta på bilar. Får passa på nu när jag har tid.

Annars blir helgen rätt lugn som de ser ut nu men de vet man aldrig.

Var på bio med george och putte förra lördagen förresten. Vi såg den nya wallander och den var riktigt bra. Rekommenderar den verkligen.

Annars har de inte hänt så mycket.
Nu e jag sugen på en whiskey så de får bli de.

Våga vara den du är.

"De e svåra tider nu , men de e bara till att acceptera"


Vad tiden går fort.

De e rätt sjukt egentligen hur fort tiden går. Kollade precis på ett foto och kom på att de var snart fyra år sen även om de känns som de var igår.
Jaja man överlever jo ändå.

Denna veckan har de varit rätt lungt. Jobbade bara i torsdags. Vi väntar på att de ska bli lite frost ett par nätter så vi kan få utkört lite kalk. Så idag har man mest tagit de lungt. Var i anderslöv och fixade en sak sen har man sysslat med lite saker här hemma.
Har även blivit några rundor med hundarna även om man höll på att blåsa bort..hehe..

Har även börjat titta på kommisarie Lynley. Riktigt bra filmer.

Ska försöka ta lite bilder på mina inköp till min samling så ni kan få se en del av samlingen.

Jag vet är inte så duktigt på att uppdatera men jag har bloggen för att folk ska kunna läsa vad jag hittar på med om dagarna och hur mitt liv leker. Tiden räcker helt enkel inte till.

Nu får man ta och plocka fram lite far är på väg hem med kina mat. Ska bli gutt.

Uppdaterar kanske senare.

Ha de fint.


Blåsig Lördag.

Då var de lördag kväll igen.. Dagarna bara springer iväg. Tur att man vaknar i tid om dagarna så man hinner göra något.
Jobbade i Måndags, Tisdags och onsdags. Rätt skönt att komma igång att jobba igen.. Ledig torsdag och fredag. Men bara för man är ledig så ska man inte ha rast och vila...Hehe. .. Torsdagen börjad emed att jag körde och lämnade saaben i skurup.. Var hemma igen på förmiddagen så då började jag plocka ur lite ur bilgaraget hos morfar, Har en gammal volvo 240 ståendes där inne. Så när jag hade röjt en del började jag skruva av såna delar som går att sälja som är kvar på den.. Har nämligen plockat en del på den bilen..
De blir väl att man ska skruva av de sista på den denna veckan sen ska jag skicka den till skroten.. Så jag kan få in epan där och börja plocka isär den. Ska nämligen plocka ner den totalt och renover den.. Måste alltid ha några projekt liggandes.. Hehe..

Dagen har varit rätt lugn. Började med att köra Mormor och morfar till skurup. När man kom hem igen åt man litt.
Var rätt fint väder ute idag även om de blåste så jag tänkte. Man kan jo inte bara sitta inne en sådan dag som denna, Började med att hämta två småbalar halm hos morfar så jag kunde göra rent hos kaninen i trädgården..

Efter de blev de en runda när till sjön. Var tvungen att kolla om de hade blåst i land något. De var jo riktigt ordentliga vågor idag..

Blev att jag tog några foton när jag var vid sjön....

 Min bil som står på mina framtida ägor..

Ägorna Från sjön och upp till vägen. Här finner man alltd ro...

Kvällen har spenderats här hemma och bara tagit de lungt. Nu e de dags för varma mackor och en go öl..

Ha de fint alla.

Jag ångrar ingenting, Jag har valt mitt sätt att leva.


Ja herregud.

Ja kan man säga något annat än herregud.
Blev hastigt bestämt i Onsdags eftermiddag att jag skulle ta en tripp till syrran i helgen. Hon fyllde jo 25 i fredags. Så Man tog tåget kvart över sju i fredags kväll.
Var framme ungefär 22.20. De bästa var jo att syster hade blivit utbjuden på middag så hennes kompis kille fick hämta mig.. Haha. .Men de var en trevlig prick så de gjorde inget.. Körde även bil i Norrköping för första gången i fredgas kväll. Fan dom har jo sina egna regler där... Men de gick bra..

Lördagen började rätt lungt sen började syrran stirra med att vi skulle baka philadelhia glass och tårtor. .Vi började röra ihop allt till glassen sen kom vi jo på att vi måste kansek till systemet och handla lite till kvällen.. Glassarna blev snabbt klara satte full fart ut i bilen och körde ner till stan.. Parkerade riktigt nära systemet men bara de syrran gick förbi systemet. Jadå kom de fram att hon tänkte shoppa lite också för hon visste jo inte vad hon skulle ha på sig på kvällen.
Men hon fick handlat vad hon skulle efter ett tag och efter att jag hade hållt på att få värmeslag ett par gånger..
Emelie visade även mig var Sara jobbade så vi pratade lite med henne. Sen bar det av hemåt för att göra två tårtor. Dom blev riktigt bra..Hehe. Emelie hade sagt till gästerna att komma från sex och framåt. Vi var klara kvart över sex typ. Stabilt..Hehe. Tur alla kom lite senare..

Vi åt tårta och drack kaffe. Blev även utgång på kvällen. Riktigt skoj..

Söndagen var lugnets dag. Bara tog de lungt. Åkte hem.

Idag har man börjat jobba igen och det är rätt skönt faktiskt.. Man har slöat till lite för mycket nu över jul och nyår..
Började med att skruva på trucken sen var de till att svetsa till en sak på gaspedalen på lastaren. Eftermiddagen ägnade man åt att skruva på en av bilarna.

Redan den 12 januari. tidenm går riktigt fort. Snart är de vår och då är de dags för mycket jobb igen..

Har hittat en bil nu som jag har fastnat för. hoppas den ser lika bra ut i verkligheten..

Nä nu e de inte tid till att sitta här och skriva längre. ha de fint..Nytt år

Ja då har de nya året börjat för fullt. Dagarna bara rinner iväg.
Har haft lite semester nu över jul och nyår. Så imorgon ska man jobba för dom skulle komma och hämta våra sista betor imorgon eftermiddag. sen får man se hur mycket jobb de blir resten av veckan. Tanken var väl att jag skulle jobba två dagar i veckan sen nu i januari.

Idag så har man gjort lite allt möjligt. Började med att gå en promenad med hundarna sen blev de att man städade garaget. Hann även med att såga lite bränne idag. Så man fick upp värmen lite..Hehe..

Annars har de varit rätt lungt.
Har inhandlat lite nya grejor på tradera som man väntar på att få hem.. Har hittat lite saker på ebay som jag förmodligen ska handla också..

Såg en film igår som jag fick i Julklapp. Har inte haft tid att titta på den förens igår..Varg hette den iallafall och den var riktigt bra. Rekommenderar den varmt..

Nu får man försöka nå sin bror i Canada via skype...

Uppdaterar så fort jag hinner.

2008 var dåtiden 2009 är nutiden. Ska satsa på mina drömmar detta året till hundra procent...


RSS 2.0