Jobbig helg

Ni som tror att jag lagt ner bloggandet har fel. De e bara så att tiden har inte räckt till. Har hänt en hel del sen sist.

Vilken jävla helg detta har varit. I fredgas gick man och halkade på lastaren så man stukade foten så i helgen har man bara fått sitta och ta de lungt. Tur de börjar bli bättre nu. Håller jo på att bli knäpp när man inte kan göra något utejobb.

Har även varit Beddinge marknad i helgen men de var inte så mycket tat hurra för. Var där uppe en sväng ida och kollade på Bröderna Lagerståhl och dom var riktigt bra.

En nyhet till är att jag har skaffat höns. Riktigt granna är dom. De e skoj att ha lite djur att sköta om.

Ja då är de snart dags för dansgala ska bli riktigt skoj. Träffa litt trevligt folk.

nä nu ska jag gå och sätta mig i fotöljen och kolla litt på tv och vila foten så man kan jobba imorgon.

ha de fintKommentarer
Postat av: Anonym

Jag saknar dig och jag hade velat att vi ses och pratar en dag..jag vet att du inte vill men jag hade gärna gjort det, kan komma till dig en dag och så det är inga problem. e i skurup nu 2 veckor. snälla du kan väl höra av dig till mig. på nåt sätt. vill oxå att ni accepterar mina vän förfrågningar på facebook. men jag vill gärna träffa dig. du finns i mitt hjärta och har gjort det sen det tog slut och jag vill att vi pratar. puss på dig

2009-09-28 @ 20:14:52
Postat av: Anonym

Hej hej. Snälla Maecus du kan väl höra av dig nu jag vet inte vad jag ska göra jag tänker på dig hela tiden och jag vill inget hellre än att vi ska kunna vara vänner. Vi var ju så bra vänner innan och det behöver väl inte vara såhär....jag älskar dig fortfaranda....puss

2010-07-09 @ 13:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0