Ja herregud.

Ja kan man säga något annat än herregud.
Blev hastigt bestämt i Onsdags eftermiddag att jag skulle ta en tripp till syrran i helgen. Hon fyllde jo 25 i fredags. Så Man tog tåget kvart över sju i fredags kväll.
Var framme ungefär 22.20. De bästa var jo att syster hade blivit utbjuden på middag så hennes kompis kille fick hämta mig.. Haha. .Men de var en trevlig prick så de gjorde inget.. Körde även bil i Norrköping för första gången i fredgas kväll. Fan dom har jo sina egna regler där... Men de gick bra..

Lördagen började rätt lungt sen började syrran stirra med att vi skulle baka philadelhia glass och tårtor. .Vi började röra ihop allt till glassen sen kom vi jo på att vi måste kansek till systemet och handla lite till kvällen.. Glassarna blev snabbt klara satte full fart ut i bilen och körde ner till stan.. Parkerade riktigt nära systemet men bara de syrran gick förbi systemet. Jadå kom de fram att hon tänkte shoppa lite också för hon visste jo inte vad hon skulle ha på sig på kvällen.
Men hon fick handlat vad hon skulle efter ett tag och efter att jag hade hållt på att få värmeslag ett par gånger..
Emelie visade även mig var Sara jobbade så vi pratade lite med henne. Sen bar det av hemåt för att göra två tårtor. Dom blev riktigt bra..Hehe. Emelie hade sagt till gästerna att komma från sex och framåt. Vi var klara kvart över sex typ. Stabilt..Hehe. Tur alla kom lite senare..

Vi åt tårta och drack kaffe. Blev även utgång på kvällen. Riktigt skoj..

Söndagen var lugnets dag. Bara tog de lungt. Åkte hem.

Idag har man börjat jobba igen och det är rätt skönt faktiskt.. Man har slöat till lite för mycket nu över jul och nyår..
Började med att skruva på trucken sen var de till att svetsa till en sak på gaspedalen på lastaren. Eftermiddagen ägnade man åt att skruva på en av bilarna.

Redan den 12 januari. tidenm går riktigt fort. Snart är de vår och då är de dags för mycket jobb igen..

Har hittat en bil nu som jag har fastnat för. hoppas den ser lika bra ut i verkligheten..

Nä nu e de inte tid till att sitta här och skriva längre. ha de fint..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0