Den lediga dagen denna veckan var söndagen.

Ja då e de söndag kväll och man sitter och bara tar de lungt. ska betala några räkningar nu snart men tänkte jag får blogga lite först.
Jag får väl sumera lite för jag har inte blivit mycket bättre på att blogga. Men om jag hade fått fler besökare och fler kommentarer så hade jag kanske börjat skriva mer. sen är de så att jag har jobbat en hel del denna veckan så man har gärna bara velat koppla av lite när man väl kommit hem..
Men i veckan har vi byggt silo på jobb och de har gått bra. vi har även tröskat det första kornet och lite vete.
jobbade igår också. vi skulle göra det sista lyftet på silon. så nästa vecka är den väl helt klar.

Så igår när man var ledig så tänkte jag att jag skulle cykla bort till bangolfen och snacka lite skit en stund och koppla av och barar ha allmänt trevligt. men som vanligt på lördags kvällarna nu på sommaren så lockar ju livemusiken víd poolen på amalfi så jag hammande där när golfen hade stängt. De var mycket trevligt. Drack ett par öl och snackade med roliga folk ifrån byn. Hade även ett trevligt samtal med en tös som är rikitgt trevlig. Var skoj att träffa dej igår de var ju ett tag sen. du livade upp min kväll rätt mycket.

så idag var de ju söndag och var ledig. så jag tänkte jag ska försöka sova ut lite men vaknade vid 9. men de var rätt lungt. så jag gick upp och sen körde jag, far och mor till smedjan i mossby där skulle vara loppis och utförsäljning av lite smides saker. vi fick köpt ett par gamla lampglas till fotogenlamporna. sen körde vi hem sen var de bara för mig att bege mig till golfen. skulle ha hand om uthyrningen där. De har gått rikitgt bra. har varit mycket folk. Villaägarförening var även där så dom livade upp de rejält där.

Nä nu ska jag gå och betala räkningen till atl så de blir gjort sen är de sängen som väntar ska ju jobba imorgon. hörs imorgon. ha de.Drängen

Kommentarer
Postat av: andreas

fy fan du har fullt upp. du träffar fan fruntimmer varän du är hehe

2008-08-04 @ 13:05:34
URL: http://tostorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0